Cine suntem

Cine suntem

Firma SC Electroconat SRL cuprinde o retea de magazine si depozite in care se pot gasi 20.000 de articole din gama instalatii termice, sanitare, gaz, canalizari, instalatii electrice, materiale pentru amenajari interioare, materiale de constructie, scule electrice si unelte pentru constructii, echipament de protectie, materiale pentru curatenie, articole de gradina.

Comapnia este lider incontestabil pe zona Hunedoara in ceea ce priveste materialele si produsele electrice, insemnand stocuri la moment, preturi, politica de vanzari. Prin extinderea in Timisoara speram sa ajungem in varf aducand noi produse pe piata care au un raport pret/calitate excelent.

Atuul nostru consta in capacitatea noastra de a oferi atat produse standard ce se integreaza perfect in sistemele existente, cat si solutii la cheie proiectate si create conform necesitatilor dumneavastra.

Diversitatea foarte mare de articole, stocuri permanente, raport excelent pret/calitate, personal instruit ritmic, servicii oferite clientilor: transport, consultanta, service, asistenta sunt atuurile noastre in fata competitiei. Reprezentam interesele in Romania a 65 firme din Italia, Spania, Franta, Polonia, Slovacia, Germania. Distribuim produsele la cei mai importanti producatori autohtoni de echipamente si materiale electrice, constructie, amenajari etc.

Produsele comercializate care dupa parerea specialistilor reprezinta o calitate constanta si buna sunt oferite in mai multe judete prin sute de magazine din Romania. Serviciul nostru comercial va sta la dispozitie in ceea ce priveste intocmirea comenzilor si satisfacerea dorintelor dumneavoastra individuale. Cadrele noastre de specialitate din strainatate, responsabile pentru cate un grup de produse, va vor asista in gasirea solutiilor optime pentru necesitatile dumneavoastra. Cresterea calitatii, atat in ceea ce priveste produsele, cat si serviciile oferite, stau în mijlocul atentiei noastre. Toate produsele oferite sunt certificate de catre organele de control imputernicite prin lege.

Acordam maxima importanta potentialului de servire prompt al clientelei. Cu alte cuvinte, in depozitele noastre mentinem stocuri la nivelul cererii din toate produsele comercializate. în acest mod, scutim cumparatorii nostri de povara stocarii si finantarii stocurilor.

Largirea gamei produselor oferite sta permanent in centrul atentiei noastre. Pe langa produsele din gama accesoriilor electrice, asiguram si mijloacele tehnice necesare lucrarilor de instalatie si montaj.

Speram, ca toate acestea vor fi in masura sa ne permita construirea unui raport de parteneriat cu firma dumneavoastra, personalizat, reciproc avantajos si de lunga durata.