Principii

Principii

Principiile prin care ne-am construit si mai apoi consolidat pozitia in piata sunt: de calitate si comerciale.

“Calitatea produsului nu este totul, dar totul este nimic fără calitate.”
(Peters şi Waterman – “In search of Excellence”).

Suntem constienti de faptul ca depindem de clientii nostri, drept urmare incercam sa intelegem necesitatile curente si viitoare ale acestora, satisfacand intr-o mare masura cerintele dumneavoastra. Ramanem preocupati si ne dorim ca sa putem depasi asteptarile clientilor nostri fara sa ne multumim cu o relatie de satisfacere a doleantelor dumneavoastra liniara ci pe cat posibil ascendenta.

Personalul de care dispunem este implicat in totalite incercand sa va ofere respect, corectitudine si promptitudine in solicitarile dumneavoastra.

Certificarea ISO:9001 primita in acest sens confirma eforturile noastre sustinute pentru a mentine un standard ridicat in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri.

“Daca nu vrei ceva, gasesti din plin si daca chiar ai nevoie de ceva, nu gasesti nicaieri.”
(Edward A. Murphy – “Citate célèbre”).

Unul dintre cele mai importante atu-uri ale noastre este reprezentat de stocuri foarte diversificate. Principiul stocurilor este fundamental deoarece traim intr-un secol in care clientul are nevoie ACUM de solutia pentru satisfacerea nevoii sale.

Suntem atenti si receptivi la orice cerere pe care ne-o inaintati incercand sa va oferim variante chiar si pentru solicitari deosebite.

Flexibilitatea in abordarea discutiilor si stabilirea conditiilor comerciale de plata, livrare, s.a.m.d este prezenta in lista atu-urilor noastre putand sa va convingeti de acest lucru contactandu-ne.

Suntem constienti de faptul ca afacerile nu se fac intre companii ci intre oameni, drept urmare dorim si incercam sa stabilim relatii person-to-person apropiate, deoarece orice client multumit ne va recomanda si altora cu siguranta.