POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului prezenta in magazinul virtual, bifarea optiunii de abonare la newsletter, salvarea in baza de date ca urmare a participarii utilizatorilor la diverse concursuri si loterii publicitare organizate de SC ELECTROCONAT SRLprin www.electroconat.ro sau diversele formulare de abonare disponibile in magazinul virtual.  
Datele ce vor fi salvate in baza de date ale www.electroconat.ro sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon si adresa.

Inregistrarea in magazinul virtual si/sau optarea pentru abonarea la newsletterul ELECTROCONAT implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania SC ELECTROCONAT SRL.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: informarea cu privire la comanda, cererea de oferta efectuata de cumparator in cadrul site-ului ELECTROCONAT, informarea despre produsele si promotiile ELECTROCONAT sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de ELECTROCONAT, realizarea de rapoarte statistice.   

SC ELECTROCONAT SRLse obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia partenerilor de servicii de marketing si alte servicii, agreati de ELECTROCONAT cu care exista contracte in acest sens si care se obliga prin acestea sa protejeze aceste date.

SC ELECTROCONAT SRLva informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter SC ELECTROCONAT SRLpoate trimite alte mesaje de informare, chestionare sau cupoane cadou. 

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC ELECTROCONAT SRL.

ELECTROCONAT nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a) evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
b) neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
Astfel SC ELECTROCONAT SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau www.electroconat.ro 

Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre Politie, Instante judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.

Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal:
prin bifarea optiunii “Dezabonare” din cadrul acestuia;
prin trimiterea unui email la adresa deva@electroconat.ro prin care solicita in mod expres dezabonarea.
In cazul in care utilizatorii doresc modificarea datelor cu caracter personal,  pot solicita acest lucru prin trimiterea unui email la adresa deva@electroconat.ro prin care furnizeaza datele modificate.
Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.
“Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si ELECTROCONAT in privinta utilizarii site-ului www.electroconat.ro.

SC ELECTROCONAT SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa deva@electroconat.ro.

Copyright SC ELECTROCONAT SRL- www.electroconat.ro 2016. Toate drepturile rezervate.