LIVRARE COMENZI

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni – vineri pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24/36 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon, pe website-ul electroconat.ro prin oferta de pret, sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. Pentru comenzi in afara Romaniei, termenul livrarii va fi specificat in oferta de pret odata cu alte informatii/observatii si conditii convenite intre parti. Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari ELECTROCONAT, prin web-site electroconat.ro, e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Modalitate de livrare
Livrarea se poate face la cerere cu orice transportator dorit de catre client. ELECTROCONAT va preciza in oferta de pret online, e-mail sau telefonic, numele transportatorului agreat.

Durata de livrare
Pentru produsele care sunt semnalizate in site “Stoc furnizor”, termenul de livrare este de 48/36 ore lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor
In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, evenimentului Black Friday sau alte sarbatori legale, durata maxima de procesare a unei comenzi normale de 48/36 ore poate creste pana la 7-10 zile lucratoare.
Pentru informatii privind transportul folositi
formularul de contact online.