Oferim solutii pentru necesitati diferite.

Piata Constructiilor

Piata constructiilor este importanta pentru noi deoarece materialele electrice au o pondere mare in proiectele desfasurate. Va putem oferi solutii complete pentru tot ceea ce inseamna organizare de santier, proiecte lumino-tehnice, aparataje ultraterminale precum si sisteme de conectica, cabluri, suport cablaje.

Piata Energiei

Enel, Electrica, Eon, Cez sunt numele cu care colaboram in mod constantprin partenerii nostri, fiind prezenti in baza lor de furnizori agreati datorita indepliniri sarcinilor trasate in mod profesional, certificarilor pe care le detinem si promptitudinii de care dam dovada.

Piata End-userilor

Reprezinta un punct forte pentru noi deoarece reusim sa pastram contactele pe care le avem prin acordarea de suport pe toate planurile utilizatorilor nostrii finali.Orientarea depozitelor noastre fiind in mare masura pe segmentul industrial incercam si consideram ca reusim sa acoperim o paleta extrem de larga din necesitatile pe care dumneavoastra le-ati putea avea.

Piata de proiectare si executie

Pentru proiectanti si executanti venim cu un program de prezentari ale ultimelor noutati pe care furnizorii nostri ni le pun la dispozitie, incercand sa ajutam la educarea pietei de materiale si echipmamente electrice, pentru a fi in pas cu marile schimbari care se intampla la nivel global.

Proiectele pe care le-am realizat si finalizat impreuna cu partenerii nostri stau marturie pentru experienta si profesionalismul de care am dat dovada. Incercati-ne si dumneavoastra.