Din 2000 impreuna

Compania este prezenta in piata din Romania in ceea ce priveste materialele si echipamentele electrice, insemnand stocuri la moment, preturi, conditii comerciale. Prin extinderea noastra speram sa ajungem cat mai aproape de partenerii nostri, aducand noi produse pe piata care au un raport pret/calitate excelent.Atuul nostru consta in capacitatea noastra de a oferi atat produse standard ce se integreaza perfect in sistemele existente, cat si solutii la cheie proiectate si create conform necesitatilor dumneavastra.

Diversitatea foarte mare de articole, stocuri permanente, raport excelent pret/calitate, personal instruit ritmic, servicii oferite clientilor: transport, consultanta, service, asistenta sunt atuurile noastre in fata competitiei. Reprezentam interesele in Romania a 200 de firme , distribuind produsele de la cei mai importanti producatori de echipamente si materiale electrice, constructie, amenajari etc.

Produsele comercializate ,care dupa parerea specialistilor ,reprezinta o calitate buna si constanta sunt oferite partenerilor nostrii din Romania. Serviciul nostru comercial va sta la dispozitie in ceea ce priveste intocmirea comenzilor si satisfacerea dorintelor dumneavoastra particularizate. Partenerii nostrii externi si interni, responsabili pentru cate un grup de produse, va vor asista in gasirea solutiilor optime pentru necesitatile dumneavoastra.

Cresterea calitatii, atat in ceea ce priveste produsele, cat si serviciile oferite, stau în mijlocul atentiei noastre. Toate produsele oferite sunt certificate de catre organele de control imputernicite prin lege.Acordam maxima importanta potentialului de servire prompt al clientelei. Cu alte cuvinte, in depozitele noastre mentinem stocuri la nivelul cererii din toate produsele comercializate în acest mod, ne implicam direct , alaturi de partenerii nostri, in tot ce reprezinta graficul stocarii si finantarii stocurilor.

Largirea gamei produselor oferite sta permanent in centrul atentiei noastre. Pe langa produsele din gama accesoriilor electrice, asiguram si mijloacele tehnice necesare lucrarilor de instalatie si montaj.

Speram, ca toate acestea vor fi in masura sa ne permita construirea unui raport de parteneriat cu firma dumneavoastra, personalizat, reciproc avantajos si de lunga durata.