Va invitam sa ne cunoasteti mai bine!

Un important distribuitor si importator de produse pentru domeniul electro-energetic din Romania, infiintat in anul 2000, care a cunoscut o crestere sanatoasa si solida de la an la an, devenind prin seriozitate, calitate, profesionalism, in ultimii ani unul dintre cei mai importanti jucatori in piata materialelor si echipamentelor electrice.

Suntem alaturi de partenerii nostri in ceea ce priveste materialele si produsele electrice, insemnand stocuri la moment, preturi, politica de vanzari. Prin acoperirea zonelor de piata, am raspuns solicitarilor clientilor nostri  privind posibilitatea de raspuns imediat din punct de vedere logistic, mentinand conditiile comerciale negociate, stocurile, precum si o relatie foarte apropiata cu acestia. Calitatea produselor şi serviciilor oferite este dovedită de garanţia de 3 ani asigurată produselor şi de Sistemul de Management al Calităţii certificat conform ISO 9001-2000.

Punem la dispozitia clientiilor nostri o gama completa de produse, oferind solutii pentru toate domeniile de activitate: industrial, comercial, public, casnic. Din dorinţa de a satisface cât mai bine şi complet cerinţele clienţilor, în oferta ELECTROCONAT sunt incluse:

• Materiale si echipamente electrice pentru joasa tensiune
• Materiale si echipamente electrice pentru medie tensiune
• Materiale si echipamente electrice pentru inalta tensiune